De ansatte i Framsikt

Halvor Walla
Halvor WallaDaglig leder - Tlf: 952 62 120
Ansvarlig for produktspesifikasjon og planlegging av produktutviklingen. Er ved siden av daglig ledelse også involvert i salg og leveranse. Styremedlem i Framsikt.

Tidligere Unit4Agresso, Serve, Evry og Software Innovation. Styreleder i Gatsoft og styremedlem i Prokom Sem & Stenersen. Erfaring med produktledelse, produktutvikling, offshoring, innovasjon, bedriftsetablering, omstillinger, strategiprosesser, selskapsledelse, styrearbeid. Utdannet Handelsøkonom fra Handelshøyskolen BI samt har gjennomført Solstrand programmet (AFF).

Jo Inge Bræin
Jo Inge BræinSalgsansvarlig - Tlf: 480 17 767
Ansvarlig for salg og forretningsutvikling. Er også involvert i øvrig ledelse, brukerstøtte og leveranser. Styremedlem i Framsikt.

Tidligere Visma Unique, Ikomm, Lillehammer og Sørum kommune. Erfaring med Salgsledelse, Solution Selling, IT-Strategi, IT-Infrastruktur, Prosjektledelse, Rådgiving, foredragsvirksomhet og ERP.

Krister Klaussen
Krister KlaussenDriftsansvarlig - Tlf: 922 78 750
Ansvarlig for teknisk drift og forvaltning av våre løsninger. Er også involvert i brukerstøtte.

Tidligere Abile og Sparebanken Vest. Erfaring med webutvikling, team ledelse, ALM-prosess, devops, arkitektur og Microsoft Enterprise miljøer. IT Utdannelse fra Høyskolen i Bergen.

Marianne Thorstensen
Marianne ThorstensenSeniorrådgiver - Tlf: 982 46 290
Arbeider med produktutvikling, systemforvaltning, salg, rådgivning og kundeoppfølging. Er også aktiv som kursholder.

Tidligere Høgskolen i Oslo, Drammen kommune, Serve, Evry, Deloitte og Helsedirektoratet. Erfaring med Økonomi- og virksomhetsstyringsprosesser i stat og kommune. Utdannet Siviløkonom fra NHH.

Øyvind Stavenes
Øyvind StavenesUtviklingsansvarlig - Tlf: 952 62 130
Ansvarlig for produktutvikling.

Tidligere Toll og Avgiftsdirektoratet, Serve og EVRY. Erfaring med ERP innføring og konsulenttjenester, produktledelse, produktutvikling og skytjenester. Utdannet Siviløkonom fra NHH.

Jannie Hansen
Jannie HansenMarkedsansvarlig - Tlf: 974 69 539
Arbeider med brukerstøtte, kundeoppfølging og ansvarlig for markedsføring.

Erfaring med markedsføring, sosiale medier, prosjektarbeid og fotografering. Bachelor i økonomi og administrasjon, profilering markedsføring fra Universitetet i Tromsø.

Roar Dale
Roar DaleSeniorrådgiver - Tlf: 952 62 123
Arbeider med rådgiving, drift- og systemforvaltning.

Tidligere Toll- og avgiftsdirektoratet, Serve og Evry. Erfaring med brukerstøtte (ledelse og problemløsning), database, prosjekter, kravspesifikasjoner, design og utvikling av kundespesifikke løsninger. Utdannet jurist fra Universitet i Oslo.

Simon Pedersen
Simon PedersenØkonomiansvarlig - Tlf: 959 44 326
Arbeider med produktutvikling, brukerstøtte, kundeprosjekter og er økonomiansvarlig.

Tidligere Nokas Cash Handling. Erfaring med design og utvikling av rapporteringsløsninger, økonomistyring og dataanalyse. Utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Frode Olsen
Frode OlsenSeniorrådgiver - Tlf: 411 03 382
Arbeider med drift- og systemforvaltning, databehandling og integrasjon opp mot andre økonomiløsninger.

Tidligere IT-konsulent for Star Information Systems (SIS) og systemutvikler for Helse Midt-Norge IT. Utdannet sivilingeniør fra høgskolen i Narvik.

Torgeir Haugen Tysse
Torgeir Haugen TysseDesigner - Tlf: 90106626
Arbeider med alt fra wireframes til det grafiske brukergrensesnittet.

Utdannet med master i design fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Har spesialisering innenfor disiplinene interaksjonsdesign og servicedesign. Har erfaring med tjenesteutvikling, protyping, og skjermbasert interaksjon.

Bjørn Brox
Bjørn BroxSenior rådgiver - Tlf: 99790124
Arbeider med utvikling av løsningene våre og bistår våre kunder i disse arbeidsprosessene.

Tidligere konsulent i Agenda Kaupang og journalist i Kommunal Rapport. Har lang erfaring med økonomistyring i kommunal sektor, blant annet som økonomisjef. Utdannet cand.polit fra Universitetet i Tromsø.

Yngve Byrkjeland
Yngve Byrkjeland Trainee - Tlf: 90937860
Arbeider med produktutvikling og brukerstøtte.

Er utdannet med Master of Science i Business Management fra Oxford Brookes University, og har tidligere studert økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI Bergen. Fordypning i prosjektledelse og økonomi.

Roman Zherebko
Roman ZherebkoTrainee - Tlf: 99679763
Arbeider med produktutvikling og brukerstøtte.

Er utdannet med Master of Science in Business i Bodø. Har bachelorgrad med spesialisering innen innovasjonsstyring og finans fra Kiev. Tidligere erfaring innen prosjektutvikling og dataarbeid.

Cecilie Ness
Cecilie NessTrainee - 97068992
Arbeider med produktutvikling og brukerstøtte.

Er utdannet med bachelor i økonomi og administrasjon fra Høgskulen på Vestlandet, avdeling Bergen. Fordypning i administrasjon og ledelse.

Rajesh Ethiraj
Rajesh Ethiraj CTO og R&D leder
Leder vårt utviklingsteam i Bangalore og er ansvarlig for produktarkitektur og teknologi

Tidligere arbeidet i Symphony Teleca, ActiveLabs og Honeywell. Mastergrad i Computer Science og mer enn 20års erfaring med programvareutvikling.