Vil du være med på laget?

Ønsker du å arbeide i et innovativt og voksende programvareselskap med fokus på kommuneøkonomi, virksomhetsstyring og teknologi?

Gode tilbakemeldinger fra kundene våre og flere produkter klare for salg gjør at vi er på jakt etter flere dyktige medarbeidere til Framsikt. Vi ønsker å bygge Framsikt-laget med en god blanding av erfarne og nyutdannede. Vi er på jakt etter deg som synes det er spennende med innovasjon og nyutvikling og som blir motivert av å skape gode kundeopplevelser og praktisk nytte.

For å styrke vår evne til å håndtere forventet vekst i 2018 og de kommende årene, søker vi nå etter en Økonomi- og leveranseansvarlig (COO), vi ser også etter en  
teknisk konsulent/utvikler for ansettelse i 2.halvår 2017 ved vårt kontor i Bø i Vesterålen.

Framsikt har sitt kontor i Bø i Vesterålen, men flere av våre medarbeidere arbeider også fra andre steder i landet. Ved særlig relevant kompetanse innen kommuneøkonomi og med interesse for salg/rådgivning så kan det også være aktuelt med arbeidssted andre steder i landet. Framsikt består av 11 ansatte i Norge, samt vår utviklingsavdeling i Bangalore i India. Framsikt er et ungt selskap i vekst, og det vil være muligheter for å kjøpe eierandeler i bedriften.

Send oss gjerne en åpen søknad til post@framsikt.no eller ring oss på telefon 762 01 762.