desember, 2018

12des - 13Hele dagenFramsikt brukerforum

Hendelsesdetaljer

12.-13. desember 2018 inviterer vi til Framsikts brukerforum – vår årlige kundekonferanse. Arrangementet vil foregå på Gardermoen.

Vår målsetning med disse dagene er at dere, gjennom ulike foredrag, skal få innsikt i erfaringer og gevinster fra ande kommuner som bruker Framsikt sine moduler i sin virksomhetsstyring, og at dere skal få innspill som gjør at dere kan utnytte løsningen enda bedre.

Det vil bli lagt til rette for toveis dialog, slik at man får tid til utdypende spørsmål og gjerne også diskusjon om de temaene det enkelte foredrag tar opp. Det er også lagt opp til at man får tid til å etablere kontakt med andre kommuner – både for diskusjon på samlingen, men også for løpende erfaringsutveksling framover.

Vårt ønske er at konferansen skal være en læringsarena for oss alle. 

Tilgjengelig support

Vi vil under hele konferansen ha en supportstand stående hvor dere kan komme direkte i kontakt med en av våre rådgivere dersom dere skulle ha spørsmål til løsningen.

 

PÅMELDING

Vi opplever fortsatt stor interesse og pågang for konferansen og har derfor valgt å la påmeldingen være åpen også etter 5. sept.

Vi ber allikevel om at dere melder dere på så snart dere har anledning. Dette for å lette vår planlegging av lokaler, dimensjonering av grupperom m.m.

 

Meld deg på her

*Påmeldingen er bindende.

 

PROGRAM

Med rot i gode innspill fra fjoråretsevalueringen har vi i år forsøkt å sette opp et litt bredere program hvor vi har fokus både på erfaringsutveksling, faglig påfyll og kompetanseheving når det gjelder funksjonalitet i løsningen. Vi håper og tror at vi har satt sammen et program som skal være nyttig for alle som deltar.

Vi kjører i år tre parallelle spor, i tillegg til noen felles foredrag, og vi deler inn i temaene Analyse og virksomhetsstyring, Økonomiplan og overordnet rapportering, Årsbudsjett og enhetsrapportering.

Følg også med i Facebookgruppen for arrangementet – Framsikts brukerforum 2018Her vil vi legge ut informasjon i forkant av arrangementet.

 

Dag 1

Dag 2

Tidspunkt

desember 12 (Onsdag) - 13 (Torsdag)

Plassering

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen

Arrangør

Framsikt ASTlf: 762 01 762 Epost: framsikt@framsikt.no Sikanveien 1, 8470 Bø i Vesterålen

Clarion Hotel & Congress Oslo AirportHans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen

X